Selasa, 8 Disember 2009

sukaneka untuk kanak kanak dewasa



memandangkan cuti semester setiap universiti berlaku hampir serentak semalaya, semua orang sebok mencoori masa planning buat gathering, melepak dengan member old school dan sedarjat dengannya. maka kolej matrikulasi perak, bagi pelajar akaun pun tak terlepas juga mengadakan aktiviti alumni. yang pasti GEMPAK siot!!

aku bukak bab sukaneka je lah ye..

yang lain korang dah terlekat kat minda, yang ni biar terlekat kat blog aku pula. heeh.








*semangat gilak nak main sukaneka.
kanak kanak pun tak macam kanak kanak yang kat tengah ni.hehe


*seperti biasa, acara melaram depan lensa
*kami ceria sebab kawan kawan kami pun ceria, betol tak kawan kawan?
nanti kita pergi main kat taman permainan dekat dekat dengan Cafe C yee. =)





*2 gambar di bawah: orang kuat dalam menyediakan bomb air.
oh! ini kerja korang yee! uhuh





*kat padang astaka.
first time datang KMPK masa 2007, terasa padang ni macam Stadium untuk negara.
besar yang amat.lari separuh padang pun dah cukup slim untuk buang kalori dalam badan.
*kami geng CEKODOK. ROX!!

*musuh sukaneka pertama. huhu

*musuh ketat utama. aza aza fighting!

*musuh line sebelah sana. kami kental. malangnya mereka lagi kental



*eh! macam mana bleh termasuk dalam geng ni.
ceh wat wat tanya, kata giler kamera.





seronok dpat main sukaneka ni. sepatutnya AJK xperlu main tapi,, hehe,, dah seronok sangat. tak sangka muke dah putih dengan tepung. tak yah nak pakai compac powder lagi.
macam macam cara orang nak menang. sabotaj orang sebelah main tipu. tak ikut rules. buat buat lupa, "eh ada ek kene buat macam gitu??" haha. ala game je pun. bukan penting sangat, ye tak?

'sapa suruh cipta game yang boleh tipu..'

apa yang penting..

KERJASAMA






nanti nanti lah aku sambung lagi pasal alumni kmpk.
www.alumni-akaun-kmpk.blogspot.com

1 ulasan: